Schoolproject

Bent u op zoek naar een project waaraan de hele school kan deelnemen, wat leuk is voor jong en oud en wat op een bijzondere manier kan worden afgesloten?

Daar kan Zillekens Entertainment Service u zeker bij helpen.

Wat houdt een schoolproject in:

Het meest ideale is om het schoolproject te verdelen over een minimum van 4 schooldagen.

Opbouw van het project uitgaande van 4 dagen:
  • Dag 1:

Het leukste is om het project met de hele school te starten. Dit doe ik door zelf een voorstelling te geven van ongeveer 15-20 minuten.

Hierin zullen alle acts voorbij komen die de klassen de komende dagen gaan leren.

Hierna zal de eerste helft van de klassen 1 voor 1 bij mij komen voor 1 uur tot 1,5 uur workshops. Op deze dag krijgt iedere klas ook te horen welke act hun gaan voorbereiden voor de grote finale. Hier wordt de creativiteit van de leraren gevraagd, om samen met hun groep te bedenken hoe ze deze act gaan uitvoeren. Ik ben er voor ondersteuning van de klassen en daarnaast krijgt iedere groep een klapper met ondersteunend (les)materiaal.

  • Dag 3:

Op deze dag komen alle klassen voor 30 minuten bij mij. Zij laten hun act zien, waarna ik hun zal helpen met de puntjes op de i te zetten.

  • Dag 4:

De finale! De dag van het optreden is aangebroken. Iedere klas zal hun act laten zien aan de rest van de school.

Het is zelfs mogelijk om hiervoor via mij een heuse circustent te huren. Dit zorgt helemaal voor die “echte” circus sfeer.

Ik zal deze voorstelling in de rol van spreekstalmeester kruipen en het publiek enthousiasmeren en de voorstelling aan elkaar praten.

Bovenstaande is slechts een voorbeeld van wat er mogelijk is.

Heeft u andere wensen? Dan kunnen we hier uiteraard samen een opzet van maken.

Enthousiast geworden? Neem dan contact met ons op via ons contactformulier.